Fysiotherapie behandeling.

Bekijk in uw verzekeringspolis goed hoeveel fysiotherapie u vergoedt krijgt vanuit uw aanvullende verzekering. 

 

De aanvullende verzekering is van toepassing op zorg die niet in het basispakket van de zorgverzekeringswet geleverd wordt. Jongeren tot 18 jaar krijgen de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed. 

 

In het geval van een chronische aandoening worden de eerste 20 behandelingen door de aanvullende verzekering gedekt. Mits u voldoende aanvullend verzekerd bent. Zo niet; dan moet u dit zelf betalen.
Bij veel aanvullende verzekeringen worden 9, 12 of 27 fysiotherapie behandelingen vergoedt. Bekijk hiervoor uw polisblad. 

 

Het wettelijk eigen risico is, in 2017, een bedrag van 385 euro dat van toepassing is op zorg uit de basisverzekering. Chronische fysiotherapie komt uit de basisverzekering als de eerste 20 behandelingen uit de AV afgelopen zijn. De 21e behandeling wordt vergoedt uit de basisverzekering en gedeclareerd onder code 1. Als het eigen risico nog niet verbruikt is voor andere zorg uit de basisverzekering dan is dit dus van toepassing op de geleverde fysiotherapie onder code 1. 

 

Een informatieve website over vergoedingen in de fysiotherapie: http://www.fysiovergoeding.nl

 

Afspraken die 24 uur van te voren niet zijn afgezegd, worden in rekening gebracht. 

Fysio Fitness

Fysiofitness is sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut.
We starten met een intakegesprek; deze wordt meestal als een fysiotherapie behandelig gedeclareerd. Ook eventuele evaluatie gesprekken worden als fysiotherapie behandeling gedeclareerd.

 

Een abonnement bestaat uit 1 of 2 keer per week sporten. De kosten hiervoor zijn:

  • 1 x per week sporten:   17,50 per maand.
  • 2 x per week sporten:   27,50 per maand.

Deze nota krijgt u maandelijks van ons en dient binnen 14 dagen betaald te worden.

Abonnementen gaan per maand.  U kunt op elk gewenst moment opzeggen, dan stopt het abonnement per laatste dag van die maand.

Waar bent u naar op zoek?
naar boven