FysioFitness

FysioFitness is sporten onder begeleiding van uw fysiotherapeut. Kom sporten bij Fysiek de Baas als u wilt werken aan uw gezondheid in een kleinschalige en gemoedelijke sportstudio. U krijgt een trainingsprogramma op maat en kunt trainen op het moment dat u het beste uitkomt. De fysiotherapeuten zijn altijd in de buurt om u te begeleiden. Beter bewegen begint bij Fysiek de Baas.

Herstellen door te sporten

Het kan zijn dat u volgens de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering geen recht meer heeft op een vergoeding voor fysiotherapie. Wilt u wel verder werken aan uw herstel, dan is FysioFitness iets voor u. Heeft de behandeling van uw fysiotherapeut effect gehad en zijn uw klachten verholpen? Dan wilt u dat effect natuurlijk behouden. Ook dan is FysioFitness een goed idee.

Openingstijden

U  kunt bij Fysiek de Baas sporten op de volgende momenten:

Maandag      08.30 – 17.00 uur
Dinsdag        08.30 – 18.00 uur
Woensdag    08.30 – 11.30 uur
Donderdag   08.30 – 20.00 uur
Vrijdag           08.30 – 17.00 uur

In het weekend en op officiële feestdagen is Fysiek de Baas gesloten.

Abonnementen

Bij Fysiek de Baas kunt u kiezen uit twee abonnementen: 

  • 1 keer per week sporten 
  • 2 keer per week sporten


Tijdens het intakegesprek wordt er voor u een trainingsprogramma op maat gemaakt en krijgt u uitleg over de apparaten en oefeningen. Meer informatie over de kosten voor FysioFitness vindt u op de pagina Tarief en vergoeding.

Afspraak maken

Wilt u lekker sporten onder begeleiding van uw fysiotherapeut. Maak dan nu een afspraak voor het intakegesprek. Bel dan 050-309 0599. Beter bewegen begint bij Fysiek de Baas. 
 

Afspraak maken

Waar bent u naar op zoek?
naar boven