Beweegprogramma

Soms is bewegen de beste therapie. Heeft u een lange periode niet kunnen bewegen, bijvoorbeeld door ziekte of een ongeval? Uw fysiotherapeut helpt u dan om weer in beweging te komen. Stap voor stap werkt u samen met de fysiotherapeut aan uw herstel. Het doel van het beweegprogramma is dat u weer mobiel wordt. Beter bewegen begint bij Fysiek de Baas.

Conditie en kracht

Als u gedurende een langere periode niet heeft kunnen bewegen, bijvoorbeeld omdat u in het ziekenhuis lag, dan is uw conditie en spierkracht niet meer wat het was. Onder begeleiding van uw fysiotherapeut werkt u aan het verbeteren van uw conditie en het opbouwen van spierkracht. U voelt zich fitter en krijgt weer vertrouwen in uw lichaam.

Individuele begeleiding

Het beweegprogramma is een vorm van fysiotherapie. U wordt tijdens het programma continu door uw fysiotherapeut begeleid. Het is een programma op maat: de oefeningen zijn volledig afgestemd op uw situatie en de doelen die u wilt bereiken. Die doelen zijn voor iedereen anders: de een wil graag weer zelf een boodschapje kunnen doen, terwijl de ander weer fanatiek wil sporten.

Beweegprogramma en zorgverzekering

Het beweegprogramma wordt gezien als een normale fysiotherapiebehandeling. Vanuit de basisverzekering worden deze behandelingen beperkt vergoed. Indien u aanvullend verzekerd bent, kunt u de polisvoorwaarden raadplegen om te zien hoe hoog de vergoeding voor fysiotherapie is. Meer informatie over kosten voor fysiotherapie vindt u op de pagina Tarief en vergoeding.

Afspraak maken

Is het beweegprogramma iets voor u? Bel dan 050-309 05 99 en maak direct een afspraak. Beter bewegen begint bij Fysiek de Baas.

 

Afspraak maken

Waar bent u naar op zoek?
naar boven