Behandeling Fysiotherapie

Als u in het dagelijks leven wordt gehinderd bij het bewegen, dan kunt u voor diverse fysiotherapiebehandelingen terecht bij Fysiek de Baas. De fysiotherapeuten kijken naar uw klacht en werken samen met u aan een passende oplossing. Het gaat erom dat u zo snel mogelijk weer alles kunt doen wat u graag wilt doen. Beter bewegen begint bij Fysiek de Baas.

Visie op therapie

Fysieke klachten kunnen op allerlei manieren ontstaan. Door een ongeluk, een ziekte of een blessure kunt u ineens lichamelijke beperkingen of pijn ervaren. Ook stress kan fysieke klachten veroorzaken, waardoor u niet prettig kunt bewegen. 

De fysiotherapeuten van Fysiek de Baas behandelen de klacht én pakken de oorzaak van het probleem aan. De therapeuten kijken daarvoor goed naar uw lichaam en luisteren naar uw verhaal, zodat ze samen met u kunnen werken aan een blijvende oplossing. Een heldere visie op therapie.

Specialisaties

Naast een algemene fysiotherapiebehandeling kunt u bij Fysiek de Baas terecht voor:

Dry-needling
Hartrevalidatie
Revalidatie
Beweegprogramma

Snel herstel

Als bewegen pijnlijk is of moeite kost, wilt u het liefst zo snel mogelijk weer goed kunnen bewegen. Daar helpen de fysiotherapeuten van Fysiek de Baas u graag bij. Het is belangrijk dat u actief meewerkt aan uw herstel. Door actief mee te werken, nemen uw klachten sneller af. 

Behandeling en vergoeding

De behandelingen worden vanuit de basisverzekering beperkt vergoed. Bent u aanvullend verzekerd? Raadpleeg dan de polisvoorwaarden om te zien hoe hoog de vergoeding voor fysiotherapie is. Op de pagina Tarief en vergoeding vindt u meer informatie.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Bel dan 050-309 05 99. Beter bewegen begint bij Fysiek de Baas.
 

Afspraak maken

Waar bent u naar op zoek?
naar boven