Over Fysiek de Baas

Fysiek de Baas is een praktijk voor algemene fysiotherapie in Paterswolde. Als bewegen niet goed lukt of moeite kost, dan is fysiotherapie een goed idee. De fysiotherapeuten van Fysiek de Baas zijn experts in houding en beweging. Beter bewegen begint bij Fysiek de Baas.

Maak kennis met de fysiotherapeuten

 

Wietse Baas

Praktijk eigenaar.
Algemeen fysiotherapeut 

Hartrevalidatie

COPD

Opleiding Healty Aging

Leontien Schotborgh

Algemeen Fysiotherapeut.

Dry Needling (2015) 

Stenvers-Nek-Schouder-Arm klachten (2008) 

Orthopedische Geneeskunde (2005)

 

"Mijn nieuwsgierigheid naar het klachtenbeeld en vooral naar het 'hoe en wat' van iedereen die met klachten onze praktijk binnenstapt zal ik steeds blijven zoeken naar 'de manier' om dit klachtenbeeld zo goed mogelijk in kaart te brengen. Je kan pas behandelen als je weet wát je kan behandelen. 

Mijn streven is om, samen met de patient, te zorgen dat iedereen op zijn/haar eigen niveau zo goed mogelijk kan functioneren."

 

KNGF en BIG

Fysiek de Baas is lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Uiteraard staan onze fysiotherapeuten ook ingeschreven in het BIG-register.

Samen beter bewegen

Fysiek de Baas staat voor beter bewegen en samen werken aan herstel. Als u in het dagelijks leven wordt gehinderd bij het bewegen, dan wilt u zo snel mogelijk van uw klachten af. Daar helpen de fysiotherapeuten van Fysiek de Baas u graag bij. De fysiotherapeuten kijken naar uw klacht en werken samen met u aan een passende oplossing.

Ieder mens is uniek

Ieder mens is uniek. Dat vraagt om een persoonlijke benadering en een behandelplan op maat. Omdat geen mens gelijk is en iedereen anders reageert op een behandeling, stemt uw fysiotherapeut de behandeling af op uw situatie, uw klachten en uw doelen.

Specialisten en expertise

De fysiotherapeuten van Fysiek de Baas zijn experts in houding en beweging. Als de fysiotherapeuten van mening zijn dat u beter af bent bij een andere specialist, dan verwijzen ze u door. Fysiek de Baas heeft een groot netwerk en maakt graag gebruik van de expertise van anderen. Fysiek de Baas werkt intensief samen met Hadewych Appeldorn, Cesar-oefentherapeut bij Oefentherapie Noord, en Claudia Heinsman, diëtiste bij Diëtheek Paterswolde.

Fysiotherapie en zorgverzekering

De behandelingen worden vanuit de basisverzekering beperkt vergoed. Bent u aanvullend verzekerd? Raadpleeg dan de polisvoorwaarden om te zien hoe hoog de vergoeding voor fysiotherapie is. Op de pagina Tarief en vergoeding vindt u meer informatie.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten? Bel dan 050-309 05 99. Beter bewegen begint bij Fysiek de Baas.

Maak afspraak

Waar bent u naar op zoek?
naar boven