Revalidatie

U wilt zo snel mogelijk herstellen, zodat u weer kunt doen wat u het liefste doet. In veel gevallen herstelt u sneller door de begeleiding van een fysiotherapeut. Revalidatie bij Fysiek de Baas betekent dat u samen met uw fysiotherapeut werkt aan uw herstel op basis van haalbare doelen. Beter bewegen begint bij Fysiek de Baas.

Revalideren na ongeval of ziekte

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Tijdens een wandeling of het sporten verzwikt u uw enkel. Een verstuikte enkel is erg hinderlijk, maar meestal herstelt u hier snel van. Soms zijn de gevolgen van een ongeval groter en heeft u langere tijd professionele begeleiding nodig om weer normaal te functioneren. Als u wordt getroffen door een ziekte en hierdoor een langere periode minder kunt bewegen, is het prettig om onder het toeziend oog van uw fysiotherapeut te revalideren.

Haalbare doelen

Als u wilt revalideren, is het belangrijk om haalbare doelen te stellen. Uw fysiotherapeut begeleidt u in het revalidatieproces en helpt u om uw conditie en spierkracht op peil te brengen. Het streven is om u terug te brengen naar het niveau van uw ‘normale’ functioneren. Uw fysiotherapeut kijkt goed naar uw omstandigheden en stelt een revalidatieprogramma op dat past bij uw situatie.

Zelfvertrouwen en zelfredzaamheid

Als u langere tijd niet of nauwelijks heeft kunnen bewegen, dan zorgt revalidatie ervoor dat u weer vertrouwen krijgt in uw lichaam. Het vergroot uw zelfredzaamheid. Onder ideale omstandigheden kunt u naar verloop van tijd uw normale leven weer hervatten.

Afspraak maken

Wilt u revalideren onder begeleiding van een fysiotherapeut en hiervoor een afspraak maken? Bel dan 050-309 05 99. Beter bewegen begint bij Fysiek de Baas.
 

Afspraak maken

Waar bent u naar op zoek?
naar boven