Fysiotherapie

Bewegen doen we vaak zonder erbij na te denken. Het gaat vanzelf. Of u nu een fanatieke sporter bent, graag tuiniert of simpelweg geniet van een blokje om gaan: iedereen wil soepel kunnen bewegen. De fysiotherapeuten van Fysiek de Baas zijn experts in houding en beweging. Beter bewegen begint bij Fysiek de Baas.

Lichamelijke klachten

U kunt voor de behandeling van diverse lichamelijke klachten terecht bij Fysiek de Baas. De meest voorkomende klachten zijn:

Rugklachten
Nekklachten
Schouderklachten
Knieklachten
Enkelklachten

Behandeling bij de fysiotherapeut

Heeft u lichamelijke klachten en wilt u deze verminderen, verhelpen of voorkomen, maak dan een afspraak bij Fysiek de Baas. Tijdens de eerste afspraak vindt het intakegesprek en het lichamelijk onderzoek plaats. Het doel van deze afspraak is om vast te stellen of uw klachten met fysiotherapie behandeld kunnen worden. Als de oorzaak van uw klachten duidelijk is en uw klacht met fysiotherapie behandeld kan worden, dan stelt de fysiotherapeut in overleg met u een behandelplan op. Dit behandelplan wordt afgestemd op uw situatie en uw persoonlijke doelen.

Samen werken aan herstel

Als de fysiotherapeuten van Fysiek de Baas van mening zijn dat u beter af bent bij een andere specialist, dan verwijzen ze u door. Fysiek de Baas heeft een groot netwerk en maakt graag gebruik van de expertise van anderen. Zo werkt Fysiek de Baas samen met anderen aan uw herstel, zodat u weer soepel kunt bewegen.

Kosten fysiotherapie

Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie beperkt vergoed. Bent u aanvullend verzekerd? Raadpleeg dan uw polisvoorwaarden om te zien hoe hoog de vergoeding voor fysiotherapie is. Meer informatie over kosten en vergoeding voor fysiotherapie vindt u op de pagina Tarief en vergoeding.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie? Bel dan 050-309 05 99. Beter bewegen begint bij Fysiek de Baas. 


afspraak maken

 

Waar bent u naar op zoek?
naar boven